19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:48, 19 юли 20201min

НАСА промени зодиака – вижте коя зодия сте

planeti

Ако сте от хората, които вярват в звездите и тяхната съдбовна подредба, то настоящата информация ще ви се стори доста интересна и вероятно ще промени представата ви за зодиака.

Оказва се, че от НАСА са решили да направят точните изчисления и научни сметки, за да дадат на хората най-точния зодиак (доколкото учените вярват в съдбата и кармата).

Изследователите все пак подчертават, че не изучават астрология, а астрономия и просто са направили точните сметки, а не се опитват да променят зодиака, както бе оповестено в множество издания, посочва Edna.bg

Все пак е любопитно да разберем как науката и звездите се свързват, за да създадат най-точния зодиакален календар, поне от научна гледна точка.

От НАСА не само разместват датите на зодиите, но и добавят 13-ти знак в зодиака, защото Слънцето преминава по пътя си през 13, а не през 12 съзвездия.

Учените споделят още, че не бива да забравяме, че хороскопът е измислен изцяло от хората, а тяхното откритие се основава на природни и научни закони.

РАЗБЕРЕТЕ В ГАЛЕРИЯТА своята нова зодия според НАСА!

https://www.vesti.bg/galerii/foto/nasa-promeni-zodiaka-vizhte-koia-zodiia-ste-10021

 

Източник : / https://www.vesti.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!