19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков21:11, 12 юли 20201min

Намаление в работния процес на ВЕЦ „Пещера“ остави ползвателите на вода за стопански цели в Пещера почти „на сухо“

stopanska voda

Пещера. Намаление в работния процес на ВЕЦ „Пещера“ наложи подаването на вода за стопански нужди към “ Напоителни системи“ да бъде коригирано. Това от своя страна съществено понижи дебита на живителната течност в стопанския водопровод захранващ системите в община Пещера. Намаленият дебит на стопанска вода стана повод за коментари в социалните мрежи.  Peshtera prim  потърси кметът на Община Пещера- Йордан Младенов за отговор. Според думите му има такъв проблем от няколко дни. Градоначалникът е провел разговори с ресорните органи. „В понеделник ще се търси решение в полза на потребителите на стопанска вода“ , увери Младенов. Той призова съгражданите си да проявят разбиране и обеща своевременно да ги информира.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!