29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков9:07, 24 май 20201min

Младенов : С уважение и признателност ви поздравявам по случай Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост !

yordan mladenov

Уважаеми учители, ученици, дейци на културата, скъпи съграждани!

Всяка година на 24 май се прекланяме пред свещеното българско слово. Отдаваме почит и уважение към  светите първоучители, братята Кирил и Методий. Тяхното дело отдавна е прехвърлило измеренията на значим исторически акт и се е превърнало в непреходен символ на национално достойнство, гордост и духовност.

Днес отново се намираме в период на изпитания и трудности, но българският народ има  сили да устои на всичко, уповавайки се на своя език, вяра и традиции. През многовековната история на България училището винаги е било символ националната ни идентичност, гаранция за успеха и бъдещето на нашата страна.

Уважаеми учители, просветни и културни дейци с уважение и признателност ви поздравявам по случай Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост .Пожелавам ви  все така с огромна любов, търпение и внимание да изпълнявате мисията си да се грижите и образовате нашите деца.

Пожелавам ви здраве и вдъхновение за нови  творчески и лични постижения!

На нашите скъпи ученици, пожелавам да обичат своя род и език, да учат с желание, защото знанието е свобода да отстоявате идеите си. Желая на всички ученици и абитуриенти здраве, много енергия и сили, защото вие имате отговорната мисия да съхранявате, развивате и утвърждавате българските духовни ценности.

Честит празник!

Йордан Младенов

Кмет на Община Пещера


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!