28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:51, 14 март 20201min

Младенов с послание към пещерци # Ще се справим заедно

mladenov facebook

Пещера. Кметът на община Пещера Йордан Младенов смени снимката си в профила си във Фейсбук с хаштаг Ще се справим заедно https://www.facebook.com/profile.php?id=100000937605205&epa=SEARCH_BOX. Истината е, че по този начин градоначалника изпраща своето послание за единство пред трудностите свързани с епидемията от COVID- 19. На страницата си Младенов е публикувал обръщение към жителите на Пещера, Радилово и К. Димитриево в което приканва за толерантност и завишено внимание. “ Единствено всички заедно можем да се справим с надвисналата опасност. Нека проявим съзнателност и въпреки трудностите да останем човеци- такива, каквито сме замислени да бъдем !“, пише Йордан Младенов.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!