28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков19:07, 24 март 20201min

Младенов : Обявени са четири нови случая на заразени с вируса на COVID-19, за съжаление потърпевшите са от Пещера

yordan mladenov

Пещера-Пазарджик.

Уважаеми съграждани,
Току що приключи заседание на Областния кризисен щаб в Пазарджик, на който бях поканен да присъствам. Бяха обявени четири нови случая на заразени с вируса на COVID-19, за съжаление потърпевшите са от нашата община. Трима от изследваните с положителни резултати са медицински лица от Пещера. Всички те са поставени под карантина и се намират в болничното заведение. Един от заболелите с коронавирус е съпруг на заразената по-рано жена от нашия град. Държа да ви информирам, че всички са в добро общо състояние. При някои от тях се констатират съвсем леки здравословни отклонения от нормалните показатели. Силно се надявам болестното състояние в което се намират нашите съграждани да отшуми скоро без да предизвиква усложнения. Пожелавам на заболелите много кураж в борбата с тази болест. На медиците от пещерското здравно заведение изпращам своите благодарности за готовността да помагат в трудната ситуация. Сигурен съм, че ще преминем този труден път заедно. Сигурен съм, че ще излезем от ситуацията още по- силни и еднинни.
Йордан Младенов
Кмет на Община Пещера

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!