19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков8:12, 15 септември 20201min

Младенов : На добър час скъпи учители, ученици и родители !

yordan mladenov

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ, СКЪПИ РОДИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ,

Днес е 15 септември.

Ден, в който малки и големи почитат знанието и образованието. Ден, в който училищните дворове отново ще се изпълнят с усмихнати ученици и учители, готови да поемат по пътя на нови вдъхновения и стремеж към познания.

Днес към своето училище ще поемат първокласниците. Ще чуят звукът на звънеца, който ще ги призовава в следващите години към нови хоризонти. Заедно със своите преподаватели ще укрепват и ще прелистват страниците от буквара до учебника, за да се превърнат в пълноценни и грамотни жители. Скъпи ученици, трудете се, учете и берете смело плодовете на знанието.

Уважаеми учители,

Нека не забравяме, че вашата мисия е да подготвите своите възпитаници за живота. Да ги превърнете в личности, които да умеят да общуват, да търсят и откриват сами нужните знания, да се справят с проблеми в учебна, професионална и житейска ситуация.

Нека новата учебна година е изпълнена с много постоянство, нека бъде здрава и присъствена !

На добър час на всички учители и ученици ! Бъдете щастливи и успешни !

 

ЙОРДАН МЛАДЕНОВ

КМЕТ НА ОБЩИНА ПЕЩЕРА


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!