20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:28, 12 ноември 20201min

Младенов инспектира строителната площадка за изграждане и оборудване на мини футболно игрище в ПГХВТ “ Ат. Ченгелев“ и комбинирано игрище за баскетбол и волейбол

sport PGHVT_3

Пещера. Кметът на Община Пещера Йордан Младенов направи инспекция на строителната площадка за изграждане и оборудване на мини футболно игрище в ПГХВТ “ Ат. Ченгелев“, както и комбинирано игрище за баскетбол и волейбол. Градоначалникът се запозна с извършеното към момента от представител на фирмата изпълнител, и се осведоми вървят ли в срок довършителните дейности. 

Peshtera prim припомня, че се предвижда подмяна на настилките в зоната на обособените игрища, осветление, монтаж на модулни пейки.

Дейностите са финансирани по договор с Държавен фонд „Земеделие“ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г. Проектът  е на обща стойност 94 147,00 лв., като сумата представлява максимален размер на безвъзмездната финансова помощ.

Теренът отреден за мини футболно игрище е с размери 20/40м., игрището за волейбол и баскетбол ще е 24/13м.

Изграждането на безопасна и достъпна спортна площадка, както и осигуряване на равен достъп на всички групи от обществото до изградената спортна площадка, са част от целите включени в програмата за управление на Община Пещера на кметът Йордан Младенов.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!