24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков9:26, 20 септември 20201min

Мирослав Ангелов и Георги Гаджев поведоха в рали „Стари столици“

IMG_9677

Пилотите на „Мегапорт Рейсинг“ Мирослав Ангелов и Георги Гаджев с Skoda Fabia R5 Evo са водачи във временното класиране на рали „Стари столици“, втори кръг от шампионата. Тандемът спечели три от днешните четири отсечки на юбилейното 50-то издание на състезанието, в което организаторите поканиха победители в предходните издания, които стартираха участниците с националния флаг. Въпреки ограниченията заради пандемията коронавирус на отсечките присъства видимо повече публика от предходни издания на ралито.

В първата отсечка „Велики Преслав“ Ангелов и Гаджев останаха трети, на 18,7 сек зад Мартин Сурилов и Здравко Здравков с Mitsubishi Lancer Evo 9. Средната скорост на победителя бе 129 км/ч.

Във втората шуменецът отпадна заради проблем в предавателната кутия. Ангелов и Гаджев взеха „Върбица“ с 3,3 сек пред Йордан Атанасов и Ангел Башкехайов с Mitsubishi Lancer Evo 9, след което обратното минаване на същата отсечка с 9,1 сек аванс пред Атанасов и Башкехайов, а на „Тича“ прибавиха нови 2,9 сек към преднината си. Така в края на деня двамата водят с 8,3 сек пред варненския тандем. Трети са Георги Янков и Цветан Балджиев с Mitsubishi Lancer Evo 9.

В неделния ден предстоят 5 състезателни отсечки с дължина 48,83 км и общо 110 км с преходите.

„Доволен съм от деня, в първата отсечка не желаехме да рискуваме като начало на състезанието. Постепенно вдигахме темпото. Очаквам с нетърпение утрешните отсечки, които познавам много по-добре от предходните издания на състезанието“, коментира Мирослав Ангелов.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!