18 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков8:49, 14 март 20211min

Метеорологична обстановка

vreme
[dropcap]П[/dropcap]реди обяд ще бъде предимно слънчево, на отдели места в равнините с краткотрайна мъгла. Това съобщи за Агенция „Фокус” дежурният синоптик Красимир Стоев от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

След обяд от запад облачността ще се увеличава и привечер в северозападните райони ще завали дъжд. Ще духа слаб до умерен, в Източна България – временно силен южен вятър. Максималните температури ще бъдат между 13° и 18°. Атмосферното налягане е по-ниско от средното за март – ще се понижи.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, в сутрешните часове на места с намалена видимост. Ще духа умерен до силен вятър от юг-югозапад. Максималните температури на въздуха ще са между 10° и 13°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. След обяд облачността от запад ще се увеличава и привечер в масивите от Западна България ще започнат валежи от дъжд, над 1800 метра – от сняг. Ще духа умерен, по билата силен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 9°, на 2000 метра – около 1°.

Източник: https://www.dnes.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!