28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:13, 27 февруари 20211min

Метеорологична обстановка

vreme
[dropcap]В[/dropcap]ремето ще остане все още по-топло от обичайното с максимални температури между 15° и 20°. Ще бъде предимно слънчево, на места със сутрешни мъгли.

След обяд от север облачността ще започне да се увеличава и на места в североизточната половина от страната ще превали дъжд. Със силен вятър ще нахлува по-студен въздух, температурите рязко ще се понижат и на много места в Североизточна България и в Предбалкана дъждът ще премине в сняг.

И в планините ще преобладава слънчево време. След обяд от север облачността и там ще започне да се увеличава и до вечерта на места ще превали дъжд, над 2000 метра – сняг.

Ще духа силен северозападен вятър и температурите ще започнат да се понижават. Опасността от лавини извън обработените ски писти в курортите остава много висока.

 

 

Източник : / https://offnews.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!