23 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:48, 9 февруари 20211min

Метеорологична обстановка

vreme
[dropcap]О[/dropcap]блачността ще започне да се увеличава от запад и още в ранния следобед ще паднат валежи от дъжд над Западна България. До вечерта, както и в нощта срещу сряда ще завали и над останалата част от страната.

Ще духа до умерен юг-югозападен вятър, а максималните температури ще са между 12 и 17 градуса.

Над планините ще има значителна облачност, а над масивите от западната половина следобед ще има и валежи от дъжд. Температурите над 1200 метра ще достигнат максимални стойности до 8 градуса, а над 2000 метра ще са малко над нулата.

Вятърът ще е умерен и силен от югозапад. През нощта валежите ще обхванат и планините от останалата част на страната.

По Черноморието времето ще е предимно слънчево. В следобедните часове ще се появи висока облачност, която постепенно щесе увеличава. Максималните температури ще бъдат в интервала 11-16 градуса. Ще духа умерен до силен вятър от юг-югозапад. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, а температурата на морската вода ще бъде около 9 градуса.

 

 

Източник : / https://www.sinoptik.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!