27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков9:24, 21 ноември 20201min

Метеорологична обстановка

vreme

Ще е облачно и с умерен северен вятър ще нахлува студен въздух.

Ще има слаби валежи, в Предбалкана и високите полета от сняг, а по поречието на Дунав и в Югоизточна България – от дъжд. Това сочи прогнозата за времето на НИМХ.

Минималните температури ще са между минус 1 и 4 градуса, а максималните ще са 2-7 градуса, в източните райони до 10 градуса.

Над Черноморието ще е предимно облачно, в южните райони със слаби валежи от дъжд. Ще духа умерен северен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 8-10 градуса. Температурата на морската вода е 14-15 градуса. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.

Над планините ще е облачно. Сняг ще вали главно в западната половина на Стара планина и там ще се образува тънка снежна покривка. Ще духа слаб до умерен северен вятър, по най-високите части на масивите в Югозападна България – от югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 2 градуса, на 2000 метра – около минус 5 градуса.

Източник: https://www.dnes.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!