29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:35, 23 март 20201min

МБАЛ „Проф. Д. Ранев“ функционира нормално и приема пациенти

poliklinika peshtera

Пещера.Във връзка с установен положителен резултат за наличие на коронавирус на пациент от МБАЛ „Проф. Д. Ранев“ – гр. Пещера със заповед № РД-01-156/20.03.2020г. на Директора на РЗИ – Пазарджик отделението по Вътрешни болести е поставено под карантина.

Контактните лица са установени. Пробите на всички контактни и персонал на Вътрешно и Инфекциозно отделения са изпратени в Референтна лаборатория.

МБАЛ „Проф. Д. Ранев“ и ДКЦ „Хипократ“ уверяват всички пациенти на лечебното заведение и преминаващите за консултативни прегледи през кабинетите, че са взети мерки за сигурност и се спазват всички противоепидемични предписания и препоръки на Регионална здравна инспекция – Пазарджик, Министерство на здравеопазването и Националния щаб за борба с COVID – 19.

Още от първите случаи на заразени с коронавирус в България на територията на болницата и диагностично-консултативния център са разпоредени специални мерки, гарантиращи безопасността, както на пациентите, така и на медицинския персонал.

Лечебното заведение продължава да функционира нормално и да приема пациенти за лечение и консултативни прегледи във всички отделения с изключение на Вътрешно отделение (поради карантина).

Д-р Стоил Апостолов

управител МБАЛ „Проф. Дим. Ранев“


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!