25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:48, 21 февруари 20201min

Мая Манолова изслуша пещерците, които искат местен референдум

протест мая манолова

Пещера. Председателят на Гражданската платформа „Изправи се. БГ“ Мая Манолова се срещна с Инициативния комитет воден от Златка Цвеева, който събира подписите за референдум в Пещера. „Ние подкрепяме малките, слабите, хората, които имат нужда от подкрепа“, каза Манолова пред събралите се пещерци на пл. „България“. „Всички сме граждани на България и Конституцията е за всички, а не само за богатите. Основните права в Конституцията са за всички „, заяви тя пред гражданите.

Част от присъстващите на срещата зададоха въпроси свързани с чистотата на въздуха в града. Други изразиха лична позиция по предстоящото предварително обществено обсъждане, което се организира от „Грийнбърн“ ЕООД. „Ние не искаме да затваряме завода, искаме гаранции, че ще бъдат поставени филтри за пречистване на въздуха“, каза Златка Цвеева. Тя уточни, че вече са събрани необходимите подписи за искания местен референдум в Пещера. Припомняме, че организаторката на протестите в Пещера Златка Цвеева се включи във форума срещу вноса, транспортирането, съхранението и обработката на боклук, организиран от Манолова миналата седмица в София.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!