24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:14, 21 май 20201min

Малката Елена е първото бебе в МБАЛ-Пазарджик на Празника на града

b1

Пазарджик.  Момиченце е първото бебе, родено на Празника на Пазарджик в Акушеро-гинекологичното отделение на МБАЛ-Пазарджик. Малката госпожица оглася родилна зала в 8.35часа.

Тя се появява на бял свят в ръцете на д-р Петя Дудова и акушерката Йорданка Станоева. Момиченцето се ражда с тегло 3700гр. и дължина 51 см. Щастливата майка е 34- годишната Силвия Ганчева от с. Величково. Таткото Спас Кънев от Пазарджик и 9-годишният батко Кристиан очакват с нетърпение да прегърнат малката Елена, която се роди на празника на св. св. Константин и Елена.

Името Елена има древногръцки произход и означава „светла като слънце, сияйна“. Целият екип на Родилно отделение пожелава на малкото момиченце да е здраво и да свети като слънчице в своето семейство. Нека носи много радост и светлина на своите родители!


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!