29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:12, 29 февруари 20201min

Магнитните бури през март 2020 г.

magnitna burya

Месец март няма да е спокоен: от самото начало на месеца трябва да очакваме смущения в магнитното поле на Земята, съобщава Planetanovosti.com.

Първата буря ще се случи на 4-5 март. Тя ще бъде най-силната от няколко месеци насам. Здравословните проблеми са възможни не само при чувствителните към времето хора. Всички можем да почувстваме срив, главоболие, раздразнителност, апатия

Следващият удар ще бъде на 13 март. Събитието няма да изпъкне със специална сила, ще бъде средно. Необходимо е особено внимание при хора със сърдечно-съдови заболявания.

Също така буря със средна мощност ще премине и на 16-ти. Може да повлияе на психическото състояние на хората. Препоръчва се да се сдържате, за да избегнете конфликти.

На 19 март се очаква средна магнитна буря, която да провокира рецидиви на различни заболявания, включително мускулно-скелетната система.

Нов удар ще се случи на 21-22 март, който ще засегне само хората, зависими от времето. Възможно е повишаване на кръвното налягане, което води до хипертония.

И последната буря ще се състои на 28 март. Тя също ще бъде средна. Носете аптечка с необходимите лекарства в колата си. /

Източник: /https://zdrave.to/


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!