19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:21, 20 октомври 20201min

Лудогорец пуска органичен брой билети за мача срещу Антверпен

ludogorec

Лудогорец пуска ограничено количество онлайн билети за мача срещу Антверпен. Срещата от ту,рнира Лига Европа ще се играе на 22 октомври от 22.00 часа на стадион „Хювефарма Арена“. Така привържениците на клуба от други части на България ще могат да се снабдят лесно с входни талони за двубоя срещу белгийския тим, съобщават от Лудогорец.

Важно е да се знае, че билетите са поименни и ще трябва да се въведат трите имена на присъстващите на латиница. Освен това, за влизане на стадиона е необходимо да се носи лична карта, както и попълнена декларация за осведоменост относно COVID-19, както и за настойник, ако ще присъства лице под 18 години. Тези декларации са в линк, който се намира в портала за покупка на онлайн билети. Документите трябва да бъдат изтеглени, попълнени стриктно и да се представят при влизане на стадиона.

Цените на онлайн билетите за мача срещу Антверпен са следните: Сектор „В“ /блок 1/ – 25,00 лв.; Сектор „А“ бл. 2 и 3 – 25,00 лв.; Сектор „А1“ бл. 1 – 25,00 лв.; Трибуна „Моци“ – 20,00 лв.

ПФК Лудогорец напомня на всички, които ще бъдат на мача с Антверпен, че УЕФА въвежда специални мерки за достъп и присъствие на стадиона, които стриктно ще се спазват. Освен декларацията за осведоменост относно COVID-19 и лична карта на стадиона е задължително да се носят предпазни маски през цялото време на срещата, както и да се спазва физическа дистанция. Феновете, които не разполагат с маски ще могат да си закупят такива от фен караваната, която ще бъде позиционирана на кръстовището преди стадиона, както и от кетъринг зоните на „Хювефарма Арена“.

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!