23 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:27, 5 септември 20201min

Лудогорец привлече национал на Бенин

olivie verdon

Националът на Бенин – Оливие Вердон, който е собственост на испанския Алавес, е поредното ново попълнение на Лудогорец, съобщиха от клуба. В петък централният защитник мина успешно медицинските прегледи и функционалните изследвания, след което подписа личните си условия. Вердон, който има френски паспорт, ще играе в Лудогорец под наем за една години с фиксирана опция за закупуване. Той ще бъде представен пред българските медии идния четвъртък (10 септември) на стадион „Хювефарма Арена“.

За последно Оливие Вердон бе преотстъпен от Алавес на ФК Ойпен. С екипа на елитния белгийски тим миналия сезон защитникът записа 22 мача в първенството и 2 за купата на страната. Преди да премине в испанския клуб от град Виктория година по-рано, бранителят е бил част от Сошо и Бордо, а по-рано и от Ангулем, на който е юноша.

Оливие Вердон има и 20 мача за мъжкия национален отбор на Бенин.

„Първите ми впечатления от Лудогорец са страхотни. Знам, че идвам в най-силния и най-добре организираният клуб в България. Надявам се, че ще заслужа мястото си в състава и ще помогна на отбора да постигне целите си“, каза 24-годишният бранител.

Вердон е петият нов футболист на Лудогорец този сезон. Преди него деветкратният шампион привлече бразилеца Алекс Сантана, испанеца Ихинио Марин, ганаеца Бернард Текпетей и нидерландеца от ганайски произход Елвис Ману.

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!