29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:03, 11 август 20203min

Лили Иванова показа уникална снимка от 70-те години

lili ivanova

Каквото и да напишем за нея ще е малко. Тя е една от най-големите ни музикални икони. Десетилетия наред тя радва публиката си с песни, които пълнят душата на човек.

Тя е просто… Лили Иванова. Без претенции, без излишна суета. 

Тя е артист, който работи здраво и се развива с времето във всяко отношение – музикално, но и в чисто визуален аспект.

Лили Иванова променя много визията си през годините.

 

 

По-възрастните си спомнят, че Лили стартира кариерата си с къса черна коса, съвсем различна от начина, по който изглежда в наши дни певицата, която сега е в отбора на блондинките.

Снимки : / Facebook

Скоро певицата сподели невероятен свой кадър, правен през 1970 г. На снимката Лили е с много къса черна прическа, облечена в доста модерни дрехи, които дори и днес ще изглеждат актуални – черен панталон с висока талия и бяла ефирна блуза и ботуши.

Най-големият ѝ „аксесоар“ пък е… нейната усмивка. 

 

 

 

 

 

 

 

Снимка : Facebook

В коментарите десетки хора обсипват Лили Иванова с комплименти за модерната визия в онези години, а други пишат, че си спомнят много добре този период от музикалната ѝ кариера.

Неслучайно наричат Лили Иванова „Примата“. Тя има 31 студийни албума, 42 мини албума, 1 видео албум и 12 компилации. Концертите, на които винаги вдига публиката на крака, са пък хиляди.

Скоро, след края на извънредното положение, на бял свят ще излезе продуциран от нея филм, „Тайната снимка“, в който Лили Иванова ще ни покаже неизвестни досега картини от нейния живот.

Снимка : Facebook

„Аз съм разчитала само на себе си. На никой друг. Като съм дошла тук никой не ми е помогнал, всички са ме смачквали, искали са да ме охулят, всички до един. И в бранша. Абсолютно всички“, признава певицата скоро в свое интервю.

Лили Иванова категорично не смята, че е най-великата, нито че прави всичко перфектно. Но се стреми.

„Преди да изляза на сцената искам всичко да е перфектно. Това съм аз. Искам всичко да бъде идеално“, сподели още тя.

Източник : / https://www.vbox7.com


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!