29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков9:49, 10 март 20201min

„Левски“ се готви да продава виртуални билети за мач без публика

levski fenove

Разпродаден стадион за мач без публика – за реализиране на такава идея се обяви „Левски“ в предстоящия двубой срещу „Лудогорец“ в Първа лига. Сините посрещат шампионите в събота, като срещата на „Георги Аспарухов“ ще се играе пред празни трибуни заради мерките за справяне с коронавируса. Въпреки това от клуба обявиха, че ще продават виртуални билети. Това е продължение на дарителската кампания, при която феновете на сините помагат за издръжката на „Левски“. До момента общата сума от дарителската кампания възлиза на 437 хиляди лева. Това помогна на клуба да осигури и третата месечна вноска за погасяване на дълга си към Националната агенция по приходите (НАП). „Заради корона вируса футболните мачове ще се играят без публика за неопределен период от време. Това за съжаление, ще доведе до пропуснати ползи за нашия клуб“, съобщават сините.

Източник : / https://www.dnevnik.bg

В началото на седмицата изпълнителният директор на клуба Павел Колев обясни, че „Левски“ може да осигурява между 25 и 30% от бюджета си от продажба на абонаментни карти и билети.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!