29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:09, 30 май 20202min

Левски понесе сериозен удар преди мача с Лудогорец

zhivko milanov

Левски може да излезе без своя капитан Живко Миланов в първия официален мач след подновяване на шампионата, който е домакинство на Лудогорец. Поне такива са индикациите от изказването на помощник треньора на сините Георги Донков, който заяви, че защитникът не е готов за игра.

“Питайте лекарския екип за неговото състояние. В момента имаме информация, че Живко Миланов не е готов и не можем да разчитаме на него”, каза Донков след двешната проверка срещу Витоша, спечелена от Левски с 3:1.

“За първи двубой момчетата се постараха, колкото можаха. За всички е ясно, че не сме в оптимална форма и има основателни причини за това. Най-радостно е, че завършихме без контузии. Не само на Левски, и на другите отбори ще бъде трудно да постигнат върхова форма. Надяваме се отборът да се стабилизира, но се нуждаем от игрова практика. Момчетата искаха, раздадоха се, но едно е да се тренира, а друго е когато влизаш в единоборства в игрова ситуация. С Лудогорец зарядът ще е съвсем друг.

Източник : /https://www.sportal.bg

Remaining Time -0:09
Loaded: 0%

Progress: 0%

Ситуацията е странна. Ще излъжа, ако кажа, че не ни влияе. Знаем при какви условия работим в момента, но не съм аз човекът, който да коментира тези неща”, каза Донков по повод драмата с акциите и собствеността на сините.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!