29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Къде се намира Дядо Коледа в момента

dyado koleda

Дядо Коледа се качи на магическата си шейна и тръгна по света! Добрият старец ще обиколи земното кълбо, за да раздаде подаръци на очакващите го деца.

Северноамериканското военновъздушно-космическо командване, известно със съкращението NORAD, следи движението му от 1955 г. насам.

Традицията за проследяване на Дядо Коледа започва, когато в магазин в Колорадо Спрингс допуска печатна грешка в телефонния номер на Северния полюс в реклама във вестник. Първият позвънял е малко момиче, което се свързва с директора на тогавашния NORAD.

Полковникът уверява детето, че Дядо Коледа е на път, а след като още деца се обаждат в командния център, армията добавя новата задача към своята отбранителна мисия.

Снимка: pixabayСнимка: pixabay

Тази сутрин любимецът на децата потегли от Рованиеми в Лапландия и се отправи на своето предпразнично пътешествие. Добрият старец ще измине повече от 450 милиона километра, за да раздаде всичките си подаръци.

От NORAD вече пуснаха излъчването на живо от най-чаканата от всички обиколка. В момента Дядо Коледа лети над Китай, а цялото му пътешествие в реално време можете да проследите от ТУК.

 

 

Източник : / https://www.sinoptik.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!