24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:16, 7 март 20201min

Кушии се проведоха на Тодоровден в Ракитово

kushia rakitovo

Ракитово. Над 200 души се събраха на Тодоровден в Ракитово, за да изгледат кушиите по случай празника. Сред зрителите бяха и кметът на общината Костадин Холянов и заместниците му Цанко Молов, Кристина Овчарова и Ангел Кожухаров. За сигурността и безопасността на хората бяха взети мерки от Районния участък на МВР в Ракитово, чиито патрули охраняваха мероприятието. Конните състезания бяха разпределени в три категории-малка, средна и голяма кушия. В малката на трето място се класира Славчо Генчев с кон Рамбо, на второ-Бриско Младши с кон Мая и на първо Петър Гяуров с кон Бончо. В средната кушия първо място зае Димитър Богданов с кон Гошо, следван от Бриско Младши с кон Мая и на трето остана Димитър Маринов, който се състезава с кон Марта. В голямата кушия победител стана Петър Гяуров с кон Бончо, на второ- Бриско Младши с кон Мая и на трето-Митко Караманов с кон Арап. За конете на победителите, класирани на първо, второ и трето място Община Ракитово бе осигурила фураж, а от името на кмета на община Ракитово Костадин Холянов заместник-кметовете Кристина Овчарова и Ангел Кожухаров наградиха призьорите с купи и грамоти.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!