28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:50, 12 ноември 20201min

Кристиано Роналдо доближи рекорда за най-много голове в национален отбор

kristiano ronaldo

Кристиано Роналдо се приближи до рекорда за най-много отбелязани голове за национален отбор при разгрома на европейския шампион Португалия над Андора със 7:0.

Звездата на Ювентус влезе като резерва и отбеляза 102-ия си гол с екипа на „мореплавателите“ в 85-та минута за победа номер 100 с представителния тим.

Бившият нападател на Иран Али Даеи продължава да държи рекорда със своите 109 попадения. Роналдо, който тества положително за коронавирус на 13 октомври, пропусна победата над Швеция с 3:0.

Срещу андорците обаче той се доближи на само седем гола от постижението на Даеи. Педро Нето и Паулиньо (2) вкараха при дебюта си за възпитаниците на Фернандо Сантош, а останалите попадения бяха добавени от Ренато Санчес и Жоао Феликс. Емили Гарсия си отбеляза автогол. Португалия приема Франция в Лигата на нациите в събота.

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!