23 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков8:52, 9 февруари 20201min

Красавица от Пещера дарява балната си рокля

violeta taneva1

Пещера. Бившата абитуриентка Виолета Танева сподели във Фейсбук, че е готова да дари своята рокля от бала си на момиче в неравностойно положение.

„Здравейте приятели!

Днес се обръщам към всички вас и ви моля да споделяте този пост, причината се крие в наближаващите абитуриентски балове. Искам да подаря своята рокля на момиче, което е в затруднено положение!
Това е най-хубавият момент за всички нас за това, искам някое момиче да се чувства така както аз! Всичко ще остане анонимно. Нека направим едно момиче щастливо!“

 

С тоалета в комплект вървят чанта и обувки. Предпочитам да извърша благородно дело с балния си тоалет, отколкото той да стои в гардероба, добавя Виолетка. Родителите на младото момиче подкрепят нейното начинание и ще бъдат щастливи да стоплят сърцето на девойка, която ще облече празничната рокля на дъщеря им. За повече информация, може да се свържете  чрез  https://Facebook.com/violetka.taneva.

За Пещераприм Виолета потвърди, че ще пази  в тайна информацията за имената на момичетата.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!