29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков8:51, 8 ноември 20201min

Коронавирусът почерни семейството на певицата Тони Димитрова

Black awareness ribbon on gray background. Mourning symbol, copy space.

Коронавирусът почерни още едно семейство – това на певицата Тони Димитрова. Обичаната изпълнителка сложи черна жалейка на фейсбук профила си, обявявайки по този начин, че брат й, който се бореше с COVID-19, е загубил битката с болестта.

Тони Димитрова към болния си брат: Бате, моля те, бори се, дишай!
Тони Димитрова
Преди няколко дни Тони Димитрова отправи призив към познатите да се молят с нея за по-големия й брат.

Състоянието на 61-годишния компютърен специалист Йордан се усложни още преди седмица и той бе приет в болница на кислородна терапия.

„Бате, моля те, бори се, дишай! Ти си най-добрият брат на света! Обичам те!“, гласеше емоционалното обръщение на бургаската звезда във фейсбук.

„Никой не заслужава тази мъка! На всички желая оздравяване и дано скоро се отървем от тази напаст! Благодаря за подкрепата!“, написа тогава в отговор на стотиците пожелания за добър изход Димитрова.

Уви, надеждата й угасна…

Виждайки последствията от заболяването със собствените си очи, изпълнителката твърдо обяви, че вече няма да толерира по какъвто и да било начин хората в профила ѝ, които са на мнение, че този вирус не съществува.

Тони Димитрова и брат й, който е 4 години по-голям от нея, израстват в семейството на военен и учителка.

Източник : / https://dnes.dir.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!