29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:04, 25 септември 20201min

Константин Маршавелов ще гони трета поредна победа в Стара Загора

kostadin marshavelov

Ст. Загора. Константин Маршавелов ще се бори за трета поредна победа за сезон 2020. Това ще стане само седмица, след като спечели състезанието на “Писта София”. Следващата цел в програмата на пловдивчанина е “Писта Стара Загора”, която ще се проведе на 26-27 септември.

Състезателят на КА-2 Рейсинг Тийм ще стартира в съботните квалификации като лидер във временното класиране на серия “Макси”. Той е с пълен актив от 66 точки, след победите на “Писта Енеос” и тази на софийското трасе.

Както в София, сега и на старозагорското трасе петкратния шампион на страната ще бъде сред доста силни участници, като Пламен Камбуров и Илия Царски. Деветима са състезателите, които са заявили участие в серия “макси”.

“Напълно подготвени сме за следващото състезание. Автомобилите са ревизирани и готови за старт. Днес товарим камиона и бусовете и заминаваме за Стара Загора. Отиваме там за нова победа”, сподели Маршавелов ден преди старта в града под липите.

Общия брой на заявките е 54, като 9 от тях са за серия “Макси”, 11 за серия “Туринг”, 23 ще бъдат участниците в серия “Спорт” и 11 в “Купа Лада”.

За разлика от състезанието в София, това в Стара Загора ще се проведе по класическата схема – в събота ще бъдат квалификациите за място на стартовата решетка, а в неделя състезанията в отделните серии. Квалификациите са предвидени да започнат в 13:00ч. в събота, а откриването на състезанието ще се състои в 10:30ч. в неделя.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!