28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Коледен онлайн концерт “С ДЪХ НА КОЛЕДА” представя ЦПЛР-ОДК Пещера

cplr odk peshtera koleden koncert

Пещера. ЦПЛР-ОДК ПЕЩЕРА ще представи Коледен онлайн концерт “С ДЪХ НА КОЛЕДА” на 18 декември от 18:30 часа. Празничното събитие може да бъде гледано на страницата на културната институция във Фейсбук.

Новината съобщи популярния изпълнител на народни песни Здравко Мандаджиев. В проявата посветена на светлия християнски празник ще участват Танцов състав “Здравец” с р-л: Борис Генчев, Спортен клуб “Импулс” с р-л: Ваня Александрова. В програмата са включени изпълнения изпълнители от Школата пиано с р-л: Ива Ивайлова, както и школите по нодно пеене и солфеж с р-л: Илиян Сандрев, по акордеон р-л: Велизар Цонев и по народно пеене с р-л: Здравко Мандаджиев.

Концертната проява ще протече със специалното участие на деца със специални образователни потребности.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!