19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Кой са официалните почивни дни през 2021 г.

pochivka

През новата 2021 г. работните дни ще са общо 249. Месецът, в който ще почиваме най-много е май, когато неработни ще са цели 14 дни. През март, юни, юли, август и ноември ще се трудим най-много.

Първият неработен ден за годината традиционно е 1 януари, който през 2021 г. е в петък, следователно разполагаме с общо 3 дни почивка.

След това ще почиваме отново на 3 март – Националният празник на България. Той се пада в сряда и около него няма да има допълнителни неработни дни.

Великденската почивка ще трае 4 дни – от 30 април до 3 май, включително. Гергьовден, 6 май, се пада в четвъртък и след него също няма да има допълнителни почивни дни.

Снимка: pixabayСнимка: pixabay

Денят на българската писменост, просвета и култура, 24 май, през 2021 г. се пада в понеделник, което ни предоставя дълъг уикенд с 3 почивни дни.

По време на предстоящото лято няма да има допълнителни почивни дни за месеците юни, юли и август. На дълъг уикенд обаче ще се радваме и в началото на септември, когато честваме Деня на Съединението. 6 септември се пада в понеделник. По късно същия месец ще си починем и на 22 септември –Денят на независимостта, който през 2021 г. ще е в сряда.

Около коледните и новогодишните празници ще имаме 5 дни почивка – от 24 до 28 декември. Нова година се пада в събота.

 

 

Източник : / https://www.sinoptik.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!