28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков19:54, 23 юни 20201min

Кметът на Пещера прати Благодарствени писма и плакети на Георги и Кирил Домусчиеви

IMG_20200623_140154

Пещера. Кметът на Община Пещера -Йордан Младенов връчи  Благодарствени писма и плакет със знака на Общината на изпълнителния директор на „Биовет“ АД – Ангел Желязков, който трябва да ги предаде на собствениците на структуро-определящото предприятие. Срещата премина при спазване на указаните от Министъра на здравеопазването строги мерки за сигурност във връзка с епидемията от коронавирус.

Повод за церемонията бе желанието на общинското ръководство да поднесе своите адмирации и благодарност към собствениците на „Биовет“ АД братя Георги и Кирил Домусчиеви, които вложиха близо 350 000 лв. в най-голямата дарителска акция, състояла се някога в областта.

„Това бе огромна кампания, с която можем да се гордеем, защото в нашата община има бизнес и хора със възможности, които направиха така, че възрастните хора да си останат вкъщи и да получат хранителни пакети. Те бяха много навременни и ние получихме много благодарности от жителите на Пещера, Капитан Димитриево и Радилово“ – подчерта кметът Йордан Младенов. „Горд съм, че обединихме желанието си за помощ и с общи усилия успяхме да зарадваме толкова много възрастни хора в общината.“

Припомняме, че 4 500 души от различни социални прослойки бяха посетени от доброволци и социални работници, които в продължение на над два месеца предоставяха хранителни пакети дарени от „Биовет“ АД. Освен хранителни продукти, хората в неравностойно положение получиха и предпазни маски и Витамин С

„Благодаря на г-н Младенов за отношението, благодаря и на всички вас – доброволци и социални работници за вашата работа, надявам се, че достигнахме до всички, че направихме нещо добро, а всичко това се случи, защото работихме в екип.

Нашата философия е тази, ние не се смятаме за корпорация, която може всичко, ние също имаме какво да научим, но със сигурност знаем, че сме в този град от 60 г., а с инвестициите си показахме, че искаме да продължим заедно и занапред.

Като част от този град, ние сме готови да инвестираме в него, в екология, в социална сфера. Нещата не се случват изведнъж и с магическа пръчка, но всеки от нас и фирмата, и кметът, и семейството, са свързани с планове за развитие.

Ние спазваме всички екоизисквания, инвестираме в най-новата техника и технологии, и заради това ви каня, по всеки начин да идвате и да споделяте с нас своите нужди, дали чрез кмета или директно, ние ще се радваме да помогнем, ако това е в нашите сили и възможности.

Вярвам, че заедно можем да направим още много добри дела за хората, за града. Сигурен съм, че ще успяваме и занапред. Бъдете живи и здрави!“ – каза в отговор Ангел Желязков.

С Благодарствени писма от залата си тръгнаха и всички съветници взели участие като доброволци в кампанията, както и цели колективи от социални работници.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!