20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:24, 31 декември 20201min

Кметът награди Димитър Стоилов за спортни постижения

mladenov stoilov

Пещера. Кметът на Община Пещера Йордан Младенов връчи отличие и грамота за постижения в областта на спорта на Димитър Георгиев Стоилов. По традиция градоначалникът отличава местни спортисти в края на годината, които са прославили общината на регионални, национални и международни спортни състезания.

Борислав Бояджиев

Въпреки, че живее в София, Димитър се чувства кореняк пещерец. Той учи във II Английска езикова гимназия в столицата и тренира бокс от три години. Тренировките протичат в  „Спортен Център Пулев“ под зоркото око на Борислав Бояджиев-сертифициран треньор на Международната федерация по бокс AIBA–3 stars, WSB и APB.

Стоилов се гордее, че „тренира при най- добрия треньор на Балканите, известен с факта, че е първи треньор на Тервел и Кубрат Пулеви“. Под негово ръководство днес страната се гордее с имената на плеяда от европейски медалисти и световни шампиони.

Стоилов с гордост призна, че знае за пещерската боксьорска школа донесла слава на града. И без да се затрудни спомена имената на Серафим Тодоров, Стоян Томчев и Дончо Гаджев. Въпреки, че познава лично Сарафа, постиженията му привличат Димитър и са пример за спортна кариера и развитие.

Мечтата на Димитър Стоилов е да докаже, че може и през 2024г. да отиде на Олимпийските игри в Париж и да стане шампион.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!