19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Йордан Младенов : Честито Рождество Христово !

yordan mladenov

Честито Рождество Христово !

Изпращаме още 365 дни. За община Пещера 2020 година беше успешна. Справихме се с много предизвикателства, решихме общественозначими проблеми. Постигнахме доста, защото сме заедно и работим в една посока. Предстоят ни много неизвестни, но вярвам, че ще успеем, защото искаме да живеем в уредена, приветлива и европейска община. С увереност и с отговорност ще посрещнем предизвикателствата на времето за да просперира нашия общ дом, за да завещаем на децата си сигурност и спокойствие.

Днес посрещаме Богомладенеца Христос с чисти сърца. На Коледа и в навечерието на Нова година ви пожелавам огънят в домашното огнище да не изтлява, здравето и успехът да са спътниците ви, мирът и благоденствието да са редом до всеки жител от Пещера, Радилово и Капитан Димитриево !

Весела Коледа, щастлива и успешна 2021 година !

ЙОРДАН МЛАДЕНОВ

КМЕТ НА ОБЩИНА ПЕЩЕРА


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!