20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков9:38, 31 юли 20201min

Йордан Младенов поздрави мюсюлманите от общината

dzhamya

Пещера. Снощи за мюсюлманите по света започна Курбан Байрам. По повод празника Кметът на Община Пещера е публикувал в социалната мрежа поздрав към своите съграждани – мюсюлмани. Ето какво пише Младенов :

С най-топли чувства Ви поздравявам по случай свещения религиозен празник Курбан Байрам.
Не е важно от коя религия сме. Важно е да бъдем добри хора и приятели. Курбан Байрам е повод е за равносметка. Нека и днес, и в бъдеще добросъседските ни взаимоотношения са символ за разбирателство и етническа толерантност. Да не забравяме за духовните ценности като милосърдие, състрадание, толерантност и солидарност. Нека заедно да градим една нова модерна и европейска Пещера. Да учим децата си да тачат родителите, да помагат на хората, да канят роднини, съседи, приятели и познати на посещение, да укрепим родството, братските и приятелските връзки.

Пожелавам на всички да изживеят радостта от празничните дни със своите семейства в спокойствие, щастие и благополучие!

Честит Курбан Байрам скъпи приятели !


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!