19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков15:56, 19 ноември 20201min

Изложба с рисунките от конкурса „Пещерските будители“ ще бъде открита на 24 ноември

biovet izlozhba_1

Пещера. Изложбата с рисунки на децата участвали в конкурса „Пещерските будители“ ще бъде отворена за посетители на 24 ноември, в художествена галерия „Проф. Веселин Стойков“ в гр. Пещера.

Припомняме, че в надпреварата се включиха общо 43 деца, които ни представиха своето виждане за интересни архитектурни сгради от епохата на Възраждането и портрети на личности прославили родния край.

Готов за печат е и сборникът с разкази, есета, стихове и биографични бележки на участниците в същия конкурс, но в раздел „Литература“. Скоро и той ще бъде представен на пещерската общественост.  Припомняме, че участниците са от всички училища в гр. Пещера, от първи до дванадесети клас.

Експозицията от картини, в изложбения салон на галерията, ще покаже всички рисунки взели участие в конкурса на „Биовет“ АД, а неин куратор е Ивана Петкова, член на журито на конкурса, определило и носителите на наградите в различните възрастови групи.

Изложбата ще остане експонирана в рамките на една седмица, тя може да бъде разгледана от ценителите на изящните изкуства в рамките на всеки работен ден, от 10.00 до 12.00 и от 13.30 до 17.30 часа, при спазване на всички противоепидемични изисквания.

Вход свободен. 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!