17 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков18:47, 28 януари 20201min

Иззеха килограм дрога и антики при спецакция в Пещера

droga

Пещера- Радилово. При полицейската акция вчера е била проверена къща в Радилово, собственост на 24-годишен мъж с инициали Г.В. Оттам полицаите иззели полиетиленов плик и чанта с 1.130 килограма марихуана. Намерени са още електронна везна, пликове за разфасоване на дрогата, както и хартиено топче със семена. Последвали полеви наркотестове, като пробите се оказали положителни за марихуана. Иззетото наркотично вещество е с общо тегло от 1.130 килограма. В жилището на мъжа криминалистите се натъкнали и на голям брой предмети, представляващи културно-исторически ценности – иззети са 26 монети с различен диаметър, накити и украшения, както и части от глинени съдове. Мъжът е задържан за 24 часа. По случая са образувани две досъдебни производства. Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!