25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Избирателите с изтекли лични документи след 13 март 2020 г. ще могат да гласуват

cik
[dropcap]И[/dropcap]збирателите, при които срокът на валидност на личните документи за самоличност е изтекъл или изтича в периода след 13 март 2020 година, имат право да гласуват на парламентарните избори на 4 април.

С решение на Централната избирателна комисия се записа, че по време на извънредната епидемична обстановка тези хора удостоверяват самоличност пред избирателните комисии в страната и извън нея с лична карта или паспорт. Секционните комисии няма да изискват удостоверение, че е в ход процедура по издаване на нови лични документи.

С решение на правителството извънредната епидемична обстановка е удължена до 30 април, а с поправки от парламента в извънредния закон, въпросът за гласуването на хора с изтекли документи беше уреден.

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!