19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:10, 21 ноември 20201min

Иван Вакарелски се върна като доброволец в Ковид отделение

vakarelski

Пазарджик. Треньорът по джудо в СК“Кодокан“ Иван Вакарелски отново е на първа линия. Той се върна като доброволец в болницата и вече работи като болногледач в Първо вътрешно отделение, което е едно от Ковид отделенията на лечебното заведение. 30-годишният Иван Вакарелски от град Белово беше първият доброволец, който в началото на месец май влезе в Ковид сектора на Инфекциозно отделение, за да работи като санитар. Той работеше и живеше там в продължение на 47 дни.

„Разбрах, че болницата има нужда от помощ и затова отново съм тук. Вече изкарах едно нощно и едно дневно дежурство. Ситуацията в отделението е много тежка, много по-тежка от тази, която видях през пролетта в Инфекциозно отделение. Положението с болните е много по-сериозно, отколкото беше“, споделя доброволецът. Иван признава, че този път е доста притеснен, че може да се зарази и той.“Страхът обаче ме кара да бъда предпазлив. Ще се пазя“, допълва смелият мъж. Той съветва хората да се пазят и да спазват противоепидемичните мерки, за да не им се налага да стигат до болницата. А той остава в отделението, за да помага.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!