20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:39, 15 юни 20201min

Зрелостници от ПГХВТ „Ат. Ченгелев“ засадиха дърво в двора за да оставят спомен

zrelostnici_2

Пещера. Зрелостници от ПГХВТ “ Ат. Ченгелев“ засадиха дърво за спомен в двора на пещерското школо. През тази година училището изпраща 38 зрелостници, каза за Peshtera prim Славия Златанова- директор на учебното заведение. Те са преминали обучение по специалностите ресторантьорство, производство на мебели и биотехнологии. „Специалността биотехнология се изучаваше за първи път в нашето училище и това е първият випуск, с който се гордеем“, сподели Златанова.

Дръвчето ще остане за поколенията. И както дървото ще пусне корени дълбоко в земята, за да извлича полезните сокове, и е олицетворение на сигурност, вяра, надежда и красота, така и учениците завещават от своята вяра и надежда на последователите, които ще черпят знания и умения в следващите години.

Мястото бе осветено от пещерските духовници, а благородната инициатива беше споделена с ръководството на Община Пещера и преподавателите от техникума.

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!