26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков18:14, 8 февруари 20201min

За четвърти път „Училище за родители“ в Пазарджик

uchilishte za roditeli

Пазарджик. За четвърта година община Пазарджик ще реализира инициативата „Училище за родители“ в местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. В проекта са включени четири детски заведения.

Обучението на родителите ще започне на 10 април. В изданието са включени няколко модула като основните теми са „Общуването – ключ към добрите взаимоотношения“, „Защо детето не ме слуша“, „Агресията – проблемни решения“, „Изкуството да кажеш не“ и „Поставянето на граници“.

И още: какво казват детските рисунки, какви са детските страхове. Обучението ще се провежда от психолози и социолози като целта е да се повиши родителската култура, превенцията на негативните прояви още от най-ранна детска възраст.

Основното послание на инициативата е да се изгради партньорство между родителите, учителите и институциите. Обучението е в рамките на три месеца.

Източник : / https://bnr.bg/


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!