25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:04, 3 ноември 20201min

Заявяваме свидетелство за съдимост и през телефон

sud

От днес свидетелство за съдимост може да се заяви и получи от Министерството на правосъдието чрез отдалечени и квалифицирани е-идентификация и е-подпис.

С мобилното приложение на компанията гражданите могат да поискат електронно свидетелство за съдимост директно през мобилния телефон – най-бързият и удобен начин за получаване на административна услуга, спестяващ време и средства, и осигуряващ безопасна среда в условията на COVID-19.

Електронното свидетелство за съдимост има същата сила като свидетелството за съдимост, издадено на хартиен носител. Е-документът може да бъде заявен 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата на сайта на Министерството на правосъдието.

Електронните свидетелства за съдимост се издават на български и на английски език. Всички български граждани, които не са осъждани и са родени на територията на страната, могат да поискат документа с отдалечен квалифициран е-подпис на Evrotrust, независимо дали се намират в България или в чужбина.

Източник : / https://www.dnes.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!