20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков9:39, 17 януари 20201min

Затворена поради ремонт е отсечката село Мало Конаре – Пазарджик

remont na put

Пазарджик. Частично затворен поради ремонт е главен път Пловдив-Пазарджик в отсечката от село Мало Конаре до Пазарджик, съобщиха от ОД МВР-Пазарджик. Затворено за МПС е платното в посока Пазарджик, отворено е само това в посока Пловдив. Създадена е и временна организация на движението. Пътуващите от Пазарджик за Пловдив се движат по главен път I-8 в една лента до село Мало Конаре, а от там движението се осъществява нормално до Пловдив. Пътуващите от Пловдив за Пазарджик при кръстовището за село Мало Конаре трябва са използват обходен път през село Огняново до Пазарджик или през селата Пищигово, Добровница до Пазарджик. Ремонтната отсечка е обозначена с пътни знаци и маркировка.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!