19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Затворена за ППС ще бъде улица „Д-р Петър Цикалов“ на 26 февруари

stop

[dropcap]П[/dropcap]ещера. На основание чл.44, ал.1, т.1, т.4 и ал.2, от Закона за местното самоуправление и местната администрация и чл.7 ал.1 от НАРЕДБА за организацията и безопасността на движението, дисциплината на водачите на превозни средства и пешеходците в Община-Пещера и във връзка с провеждане на обществено мероприятие по повод тържествено откриване на паметна плоча на фасада на дом на ул.“Д-р Петър Цикалов“ с административен номер 42 (четиридесет и две) в гр.Пещера, в който е живял Красимир Узунов, Йордан Младенов-кмет на Община Пещера нарежда :

 Да се преустанови движението и забрани паркирането на пътни превозни средства по улица „Д-р Петър Цикалов“ в отсечката от кръстовището – площад „Борис Пиринчиев“ до кръстовището на ул.“Д-р Петър Цикалов“ и ул.“Пенчо Славейков“, в гр.Пещера, на 26 февруари 2021 година за интервала време от 10.30 часа до приключване мероприятието (около 12.00 часа).


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!