23 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:00, 16 август 20211min

Затварят поетапно за движение на МПС част от ул. ” Г. Кьосеиванов”

karta ul. "G. Kyoseivanov"Peshtera

[dropcap]П[/dropcap]ещера. Във връзка с реализация на проекти за подобряване на техническата инфраструктура на гр. Пещера: „ Изграждане на канализация по ул. „Георги Кьосеиванов“ от км 0+455,78 до км 0+873 в гр.Пещера , Община Пещера“ и „Реконструкция  на вътрешна улична мрежа в гр. Пещера , Подобект Етап 2: Реконструкция на  ул. „ Георги Кьосеиванов “  – участък 1 от  км 0+455,78  до км 0+873“ ,  по създадената временната организация и безопасност на движението-  /ВОБД/ на ул. „Георги Кьосеиванов ”, съгласно заповед №589/03.08.2021 г. на кмета на община Пещера , в периода от 16.08.2021 г. до 16.10.2021 г. :

  • Ограничава се движението на всички моторни превозни средства /МПС/ на ул.„Георги Кьосеиванов ” в участъка: от кръстовище – пресечката с ул.“Хан Пресиян “ до връзката с ул. „Трети март“ в гр. Пещера за периода на извършване на СМР. Обходен маршрут през ул.„Георги Зафиров“ в гр. Пещера.
  • Поетапно затваряне на част от ул. „ Георги Кьосеиванов ” ще се осъществи на отсечки :

Първа отсечка:от пресечката с ул.“Хан Пресиян “ до Цех за матраци

/ Бивш хлебозавод /;

Втора отсечка:от Цех за матраци / Бивш хлебозавод / до магазин „Билла“;

Трета отсечка:от магазин „Билла“ до връзката с ул.“ Трети март“.

Ограничението за движение е въведено , след като са налице всички условия за организация на движението и стриктно изпълнена на място сигнализация, спрямо съгласувания проект за ВОБД при спазени изисквания на Наредба № 3/16.08.2010 г. за временна организация и безопасност на движението при извършване на строителни монтажни работи по пътищата и улиците.

Да се спазват всички ограничения, въведени с временната организация и безопасност на движението  /ВОБД/.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!