28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:48, 24 юни 20201min

Затварят гишета в КАТ-Пазарджик заради COVID-19

pazardzhik

Пазарджик.  Звеното за регистрация, пререгистрация, бракуване или спиране на МПС в сектор „Пътна полиция” при ОД МВР – Пазарджик няма да обслужва граждани днес заради констатиран случай на коронавируса, съобщават от там.

С положителен резултат за инфекцията е една от служителките на гише за прием и обработка на документи. Тя и нейните колежки са поставени под карантина от РЗИ-Пазарджик. Служителките са в добро общо здравословно състояние и са поставени под наблюдение на лекар от Медицинската служба на ОД МВР и личните им лекари.

Днес ще бъде извършена щателна дезинфекция на помещенията.

След изтичане на 24-часовия период след дезинфекцията звеното ще бъде отворено и ще продължи да предоставя услуги на граждани.

Останалите звена в сектор „Пътна полиция”, свързани с административно-наказателна дейност, приемане на заявления за издаване и връчване на готови свидетелства за управление на МПС работят с нормално работно време и приемат граждани.

Следи се за здравословното състояние на всички карантинирани служители от звената на БДС и „Пътна полиция”, а ръководството на дирекцията е в постоянен контакт с РЗИ – Пазарджик.

Източник : / https://offnews.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!