28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:45, 5 февруари 20201min

Започва обществено допитване за личности, които да бъдат включени в „Алея на славните пещерци”

pitanka vapros

Пещера. Една новина развълнува социалната мрежа в града.  Автор е Д-р Николай Пенев-председател на Общински Съвет-Пещера.

„Считано от 05 февруари до 31 март 2020г. имате възможност да се включите в инициираното Обществено допитване, за определяне на бележити жители на град Пещера, които да бъдат включени в проект „Алея на славните пещерци”.

За цeлта ще бъдат използвани всички съвременни средства за комуникация като – директна анкета в групите на социалните мрежи, в официалната Фейсбук страница на Д-р Николай Пенев, на електронната му поща chairman@peshtera.bg, на пощенски адрес гр. Пещера, ул. Дойранска епопея” №17, до Председателя на Общински съвет и лично в кабинета му. Идеята предвижда на избраните от пещерската общественост бележити, заслужили личности да се изгради бюст-паметник, със следния вид. Основа – призма с основа квадрат със страна 40 см. и височина 150 см., върху която е бюста на съответния наш съгражданин в естествен ръст. Върху основата ще се разполагат две плочи – първата съдържаща името, датата на раждане и кончина, и втора под нея с информация за онова, с което той е заслужил нашата почит, уважение и преклонение. Това събитие ще бъде ежегодно, а тази алея ще се допълва непрекъснато, гласи предложението. Партньор на инициативата е фейсбук играта „Възрожденско приключение”.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!