20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Започва „Европейската нощ на учените“

zodiak

Инициативата „Европейска нощ на учените – 2020“ започва днес следобед, като за първи път ще е в три последователни дни и ще се излъчва онлайн. Събитието е общоевропейско, може да се наблюдава и във Фейсбук страницата на проекта.

Стотици български учени ще участват в инициативата, която тази година ще се проведе по интернет заради коронавируса. Университетите, БАН, образователни сайтове от 25 града ще обясняват как науката може да помага. Подробната програма също е в мрежата.

По време на събитието хората ще могат да научат неща като как да си направят макет на лакътна става или какви са страховете обществото от изкуствения интелект.

Проектът се провежда в още 300 града в Европа.

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!