24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:45, 17 август 20201min

Заемът за „Левски“ е бил отпуснат от доста близък до клуба човек

levski

Заемът от 199 999 лева, с който „Левски“ успя да погаси част от заплатите в клуба, е бил отпуснат от доста близък до клуба човек.

Това призна представителят на феновете в Надзорния съвет на клуба – Петър Ганев пред bTV.

Левски взе въпросния заем, за да покрие по една заплата на играчите, защото в противен случай те имаха право да разтрогнат с клуба и да си тръгнат, което вероятно доста от тях щяха да сторят.

Все пак клубът успя да върне задължението си в рамките на около 10 дни, като средствата дойдоха от кампанията по продажба на абонаментни карти.

Името на въпросната фирма така и не бе разкрито по желание на нейния собственик, който по думите на Ганев е едноличен собственик и доста близък до клуба човек.

Състоянието на Левски е по-добро, отколкото преди месец. Приходите ни са от собствена дейност – продажбата на карти, продажба на артикули. Продължават да се водят разговори за нов спонсор, но все още няма нищо конкретно.

Най-належащата дупка е около 4 милиона лева за заплати. Някои от заемите се изчистиха, а някои бяха отложени за 2023 година.

Щеше да бъде изпусната съблекалнята, ако не беше платена по една заплата на футболистите. Човек, фирма с едноличен собственик успя да подпомогне. Поел съм личен ангажимент да не казвам името. Това е човек, много близък до клуба, с когото съм водил много разговори. Степан Хиндлиян също е водил много разговори с него.

Парите от депутата Делян Пеевски, които бяха 500 000 лева отидоха за данъците, за вноската за НАП„, сподели Ганев.

Източник : / https://corner.dir.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!