29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков17:44, 27 септември 20204min

Завърши турнирът по тенис на корт за купата на СК „Вамос“- Пещера

4

Пещера. В града се проведе двудневен турнир по тенис на корт за любители- мъже. Петият двойков турнир по тенис на корт привлече 17 двойки участници на възраст от 15 до 65 години от Бургас, Казанлък, Пловдив, Пазарджик, Велинград и Пещера.

Организатор и домакин на спортната проява беше СК „ВАМОС“- Пещера. Състезанията преминаха при отлична организация и ред, с доста силни емоции от страна на състезателите и зрителите в двата почивни дни. „Времето беше прекрасно, условията за спорт също. Емоциите и хубавата игра бяха на много високо и положително ниво“, коментира Григор Якофов /Горчо/- председател на СК „ВАМОС“ по време на награждаването на победителите.

Плакет за най-възрастен участник получи Слави Танев от София.

Слави Танев

 

 

Наградата за най-техничен играч завоюва Тома Чонков от Велинград.

Тома Чонков

 

 

 

 

 

 

 

Плакет за Феър Плей получи Николай Казнев от Велинград.

Николай Казнев

 

 

 

 

 

 

 

На второ място се класираха братя Мирчеви от Пещера.

братя Мирчеви

 

Първото място тази година спечелиха Станислав Андреев  и Деян Таушанов от Пловдив. Наградите връчи кметът на Община Пещера Йордан Младенов.

Станислав Андреев
Деян Таушанов

 

 

Той  поздрави всички за добрата игра и им пожела да продължават да се усъвършенстват и развиват този спорт в града ни.

След награждаването любителите на тениса на корт и организаторите обсъдиха идеите си за провеждане на следващия турнир, който по всяка вероятност ще бъде през октомври.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!