23 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:24, 10 май 20201min

Жена от Пещера почина при пожар

pozharnikari

Възрастна жена е починала при пожар в Пещера тази нощ. Сигнал за възникналия инцидент е бил получен в РСПБЗН-Пещера около 02 часа. Незабавно към горящата къща бил изпратен екип от огнеборци с един противопожарен автомобил.

Докато извършвали гасителните действия огнеборците открили силно обгорялото тяло на обитателката на дома. Оказало се, че това е 82-годишна жена от Пещера, която живеела сама в жилището. След приключване на гасенето на местопроизшествието е извършен оглед от екип на полицейското управление и пожарната.

По първоначални данни огънят е тръгнал от отоплителен уред – печка на твърдо гориво. Тялото е транспортирано за аутопсия в отделението по съдебна медицина в МБАЛ-Пазарджик.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!