29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Елизабет Втора няма да бъде поздравена с традиционния военен парад за рождения й дензаради пандемията

elizabet-princ-filip
[dropcap]К[/dropcap]ралица Елизабет Втора няма да бъде поздравена с традиционния военен парад за рождения й ден за втора поредна година заради пандемията от новия коронавирус, съобщи АФП, позовавайки се на Бъкингамския дворец.

Британската кралица ще навърши 95 години на 21 април.

Рожденият й ден се празнува по традиция през юни с голям военен парад в центъра на Лондон, на който се събират стотици военни и хиляди зрители. Вместо него в замъка Уиндзор на 40 км от столицата ще бъде организирано много по-скромно честване.

Кралица Елизабет Втора и съпругът й принц Филип се оттеглиха в замъка Уиндзор от март 2020 г., когато беше обявено извънредното положение заради пандемията във Великобритания.

 

 

Източник : / https://life.dir.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!